Aktivnosti

Izleti i rekreativne nastave

U saradnji sa lokalnom zajednicom od samog osnivanja naše Ustanove praktikujemo da za naše mališane organizujemo sadržajne i zanimljive izlete kako u Beogradu tako i izvan njega. Naša deca su uživala između ostalog na Kalemegdanu, Adi, Avali, Zornića kući, Bucinom salašu…
Takođe smo česti gosti poznatih dečjih pozorišta „Puž“, „Duško Radović“, a pratimo i godišnji repertoar i zbivanja na sceni Dečjeg kulturnog centra. Sa našim mališanima smo obišli i dosta muzeja u glavnom gradu, različite sportske hale i terene kao i ustanove i institucije kako bi se naša deca na što bolji način upoznala sa različitim zanimanjima ljudi.
U okviru rekreativnih nastava koje se odvijaju dva puta godišnje, u zimskom i letnjem periodu, praktikujemo da decu vodimo na poznate planine kao što su Zlatibor, Divčibare, Rudnik, itd. Do sada smo imali uspešnu saradnju sa Centrom dečjih letovališta kao i turističkom agencijom „Superlino travel“. I deca i vaspitači su svedoci lepih i nezaboravnih trenutaka koje provode na zajedničkim rekreativnim nastavama i kojima se svaki put iznova raduju i željno iščekuju.