Mi smo prvi porodični vrtić u Beogradu.

U kući u kojoj se nalazi naš vrtić, odrastala su naša deca, a zajedno sa njima i puno druge dece – njihovi rođaci, drugovi iz škole, deca iz komšiluka.
Zahvaljujući tome, naša kuća je uvek bila ispunjena dečjom radošću, pesmama i smehom.
Sada kada su naša deca odrasla, i kada je svako od njih otišao na svoju stranu, odlučili smo da učinimo nešto što će ponovo na jednom mestu okupiti sve.

Tako smo došli na ideju da otvorimo vrtić

Panda!

Nismo želeli da naš vrtić bude još jedna u nizu “privatnih vrtića”.
Želeli smo da Panda bude porodični vrtić koji će zadržati toplinu porodičnog doma i gde će se svako dete osećati srećno, ušuškano i sigurno kao kod svoje kuće.

Panda-10

 

Za nas nema većeg zadovoljstva od saznanja da se u našem vrtiću danas igraju deca naših drugova koji su u toj istoj kući proveli svoje detinjstvo. A posebno zadovoljstvo nam pričinjava to što je prvi polaznik vrtića Panda naš Vukan.. Ono što želimo našem Vukanu, to želimo i drugoj deci koja dolaze u naš vrtić. A to su najbolji uslovi, najzdravija hrana, najstručniji vaspitači, najkvalitetniji programi i najpodsticajnija sredina.

Pravilno vaspitanje dece sastoji se u tome da se iz svakog od njih izvuče ono što je najbolje.

Panda-52

ISHRANA

Deca tokom dana imaju pet obroka: doručak, voće, ručak i dve užine.
Jelovnik je prilagodjen deci u saradnji sa nutricionistom i ketering službom.
Jelovnik obuhvata sve sto je potrebno za pravilan rast i razvoj dece.

(žitarice, voće, povrće, mleko i mlečni proizvodi, meso i poneki slatkiš).

O OBJEKTU

Ispunjavaju sve higijenske i sanitarne uslove.
Multifunkcionalan prostor vrtića je potpuno adaptiran i prilagodjen nameni, koji se prostire na dva sprata 300 m2, pružiće deci jedinstven i zabavan boravak.
Vrtić Panda poseduje veliko dvorište gde će vaše dete provoditi svoje najlepše dane odrastanja uz raznovrstan spektar boja I biljaka koje će ga okruživati.
Na samo 20 metara od naseg vrtića nalazi se veliki park gde deca mogu šetati,igrati se i imati aktivnosti prema planu vaspitača.

 

Dobrodošli u vrtić Panda!